Post by sinthirssintiochlor on Feb 16, 2022 1:49:16 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Warfare2:Payback ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Warfare2:Payback IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakiranje neograničenih dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Star Warfare2:Payback 2022 version ▞▞▞
nakon što dostignem nivo, samo počinje bk ispočetka sve ispočetka i ne mogu dobiti svoje oružje i ostalo, izgubio sam sve što radim tako teško da dobijem
Star Warfare2:Payback Arkada vqj
Sjećam se da sam igrao ovu igricu kao malo dijete s bratom i iskreno, to su mi jedna od najdražih uspomena s bratom prije nego što je preminuo. Ali sve u svemu, jako mi je drago što sam ponovno pronašao ovu igru, doista nevjerojatnu i iznimno nezaboravnu.
Za mnoge padove
tako dobro
3 🌟 Beacus znam da je dobra igra, ali pada na lg g5.
Volim igru, meni i bratu je jako nostalgična, kontrole su vrlo udobne, ali stvar je u tome da je jedan neprijatelj jak skoro kao i šef
Samo dodajte nekoliko stvari kao što su vozila i jetpacki i nekoliko karata i na kraju dodajte način snimanja zastave, bit će divno
Nevjerojatna igra. Kontrole su odlične, a igra još bolja. Čini se da imam problema s ponovnom prijavom na svoj račun. Još uvijek pokušavam pronaći način da to popravim, ali osim toga, super je!
Stvarno mrzim što nemaš dovoljno bodova
Odlicna ali jedinica je jos bolja jel mozete molim vas dati i u star warfare alien invasion hd 100mithrils
Dobra igra. Podloga za kretanje je čudna jer nema indikatora gdje se nalazi.
Minimizirajte oglase
ova igra mi je otkinula dragulje vrijedne 5 dolara i pokušao sam vratiti svoju kupnju, ali nije uspjelo
Ova igra je potpuno nevjerojatna! Zaista mrzim kako na prvom ne možeš vratiti napredak
Ne mogu se povezati s Facebookom, potrošio sam $ uzalud...* nemam nadogradnju i greške u igri... Ne prepoznaje parove igre za stjecanje postignuća itd. Ubij 40 stranaca sačmarom... Osim ta igra je stvarno zanimljiva... Poželim igrati pt. 1
Ova igra treba novo ažuriranje kao fr 🖒🖒🖒
Kako mijenjati servere
Kupio sam paket od 2 x 720 dragulja i uzeli su mi novac, ali mi nisu dali moje dragulje. Može li razvojni tim učiniti nešto po tom pitanju?
Nakon 4 godine igranja prve igre vratio sam se da vidim kako je 2. Nevjerojatno kao i uvijek!
For example: payback kills. you should get rewards for every 5 or so ... mw2 je solidna igra koju je pokopalo ponašanje activisiona, CoD4 je puno bolji.
Igrao sam ga jednom i pola ekrana se nije ni učitalo čak sam ponovo pokrenuo tablet i ista se nadam da ćeš to popraviti i dat ću 5 *
Već sam imao ovu igru, prilično je pristojna igra, ali definitivno nije najbolja, volio bih da možete nadograditi trenutni oklop, a ne samo dobiti bolji oklop. Imao sam nekih problema s dobivanjem dragulja za ponude, dao sam ponudu od 640 dragulja i nisam dobio ništa.
Bravo, trebali biste napraviti više ažuriranja
Centaur Computers - Vaš softverski supermarket! w Za sve ...
Ne mogu vidjeti prihvaćanje kad nadogradim svoje oružje
Zakon!!!!
*Vidi igru koja je upravo ažurirana prije nekoliko mjeseci...* *ISPRAVKE BUGOVA Vau, jer mislim da je ova igra jedinstvena, i sigurno znam da je grafika igrica jako dobra. Za razliku od drugih igara, ova ima konzolu (nije mi svakodnevno vidjeti sadržaj "grafičke" kvalitete iako nema 500 MB ili GB). Teksture i obloge su također OK, a oružje je jedinstveno u usporedbi s drugim igrama s vrlo uobičajenim SMG, puškama. PS: Igram igru od 2016., ŽIVJEO STAR WARFARE!
ali, možete li dodati postavke (prikaz) mnogo niže grafike koja se može igrati na telefonu od 512 mb ram (lenovo A316i) hvala
zašto ako idem na multiplayer uvijek mi zaostaje onda se vraćam opet i opet.....popravite
Zaostaje i visi i jer jedva čekam da to popravim prijavljujem ovu igru
Nema moga daljinske podrške. Jadan!!!!!!
Izvrsna igra. Super grafika. Jedini problem je što se ne možete odjaviti sa svojih računa i početi ispočetka.
Nekad sam mislio da se igra plaća za pobjedu, ispostavilo se da sam u to vrijeme bio samo jako lijen
Volite grafiku, ali trebate više faza, ali još uvijek volim ovu igru
No Humanity - The Hardest Game Arkadne igre jyt
Vrlo je cool jer mi daje više amanashuna čudovišta
To je jako dobra igra, ali želim da programeri ne ažuriraju igru, volio bih da bi dodavanje novih stvari u igru bilo dobro za nove i stare igrače. Ako ne, igra će umrijeti što ne želim da se dogodi
Igrao sam ovu igru prije na drugom pametnom telefonu, sada sam promijenio svoj telefon da li može spremiti u oblak?
Bilo mi je kao da gledam moć i izgleda moćno, a bio sam na razini 10, (Račun) Silentone. Taj šef je težak.
preuzimanje datoteka Star Warfare2:Payback apk Star Warfare2:Payback · preuzimanje datoteka Xbox Game Pass apk Xbox Game Pass.
Ali zaostajanje je izvan kontrole, zaostaje mnogo, gubi vezu i imam 4 crtice, popravi tako da mogu ocijeniti 5 zvjezdica
Prva igra je imala mnogo bolju višeslojnost ova igra me jednostavno izbaci iz višeslojne igre i daje mi samo početnu opremu
Ovo koristi previše prostora, vrijedno je prostora
ova igra je ok, ali šteta je za p2w 💵👈 se nikada neće dogoditi 👍👌 samo tražim materijale 🖕u
Nevjerojatna igra, jedna od najboljih. Međutim, potrošio sam najmanje 60 dolara na to i nisam dobio ništa. Poslao sam više puta e-mail i nikakav odgovor
Star Diffusion. Probijajte se u nevolji i spasite ... Star Diffusion poster. 《Zvjezdana difuzija view je igra ... Star Warfare2:Payback. Freyr Games.
One of the most successful third person mobile shooters returns! After 15 million downloads worldwide, prepare yourself for the next generation of Star
Dobro je, ali kad god se pridružim igri izbace me i nema igrača