Post by sinthirssintiochlor on Feb 16, 2022 1:34:14 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Doodle Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Doodle Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code daugiau išteklių ▞▞▞
▞▞▞ Doodle Jump 2022 version ▞▞▞
Doodle Jump Arkády iqer
Live tapetai jūsų išmaniajame telefone laimingų Naujųjų metų ...
Anksčiau niekada nebuvo skelbimų, dabar kiekvieną kartą mirštant reikia žiūrėti nevertą reklamą
Paketo failas netinkamas. Gal kas paaiškins kodėl man taip parašė?
Tai fantastiška, bet jame yra daug skelbimų
Žaidimas neveikia. Klausia amžiaus. Nieko įvesti negali. nėra pasirinktų skaičių. Ekranas tiesiog lieka priklijuotas ant kai kurių iliustracijų.
Aš asmeniškai neteikiu 5* jokiems žaidimams ar programėlėms playstore, viskas gali turėti vieną apribojimą, bet doodle jump skiriasi, vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų❤️ viskas tobula. Prašome sukurti naujas versijas ir atnaujinimus
„Sowill OIOI S7“ „Android“ planšetinio kompiuterio apžvalga ...
„Rofi“ yra patogi programų paleidimo priemonė, kurią galite pasiekti ...
Jei ieškote nostalgijos, būsite nusivylę visomis reklamomis, nes tai atsitiko su visais og žaidimais, jie arba moka už laimėjimą, arba užpildyti skelbimais, negauna žaidimų, už kuriuos turite mokėti, nes būdas gauti nostalgijos, nes jiems nemokami laimėti arba skelbimai užpildyti iki kraštų, tai yra šiukšlės
Puikus žaidimas!!!;-) :-) :-D
Šis žaidimas yra nuostabus, gal pridėti kelių žaidėjų?
Cooking Party : Food Fever Arkádové gddm
Doodle Jump Trò chơi điện tử pqp
Siuskites visit tikrai labai geras game jau turiu Jim 3metus
Įsigykite „The lost maze“ – „Microsoft Store“, lt-LT
Tai vis dar vienas seniausių ir paprasčiausių atsitiktinių žaidimų parduotuvėje...
tiek daug reklamu
50 žaidimų neprisijungus, kuriuos galite žaisti be interneto ...
Labai geras žaidimas
Aš galiu sukurti šį žaidimą
Puikus žaidimas, bet daug papildomų, todėl nuoširdžiai neverta. YRA PER DAUG PRIEDŲ.
Neblogas žaidimas, nors norėčiau, kad nebūtų skelbimų, kurie apeina mano agresyvų kiekvienos mano telefono programos nutildymą ir vis tiek skleidžia visu garsu. Tiems skelbimams prarastos dvi žvaigždės :/
Geras zaidimas siuskites visi😄
Tai geras žaidimas ir jei nenorite JOKIŲ SKELBIMŲ, IŠJUNKITE SAVO WIFI, NUMETITE ŽMONES, o ne žaidimą
Man patinka grafika. Nesupraskite, kaip tai turi būti kontroliuojama.
Su gražia grafika ir lygiais gali būti įdomiau.
Geras zaidimas krc per pamokas losiu ir nestumkit jus nigeriai pas jus turbut tl sudas pvz Nokia seniausias tai nepaveza tai Tylekit ble. Ir atsiprašau Jei nukopinau SMS
Fainas geimas
Labai puikus žaidimas, bet per daug skelbimų. Kiekvieną kartą, kai baigiu raundą, pasirodo reklama, bet apskritai tikrai geras žaidimas
Puikus žaidimas praleisti laiką be wifi.
Kodėl turiu pasukti telefoną? Man labiau patiko, kai galėjai pajudinti mano pirštą. Mano telefonas negali pakreipti, todėl žaidimo negalima žaisti.
jis vis užsidarė ir aš neturėjau galimybės net žaisti! Kompiuteriams nerekomenduočiau... bet išbandžiau telefone ir labai įkvepia!
Šaunus žaidimas ♥
žaidimas sudas per lengvas
Doodle Jump Arkády iqer
SUNKU, BET LINKSMA! id rekomenduoju šią programą žmonėms, kuriems tiesiog nuobodu, nes ji yra labai sudėtinga ir linksma!
Labanakt
Man patinka žaidimas, nesupraskite manęs klaidingai, bet po kiekvieno žaidimo gaunu pridėjimą, jei man pasisekė, aš negaunu, bet tai taip reta, tai yra 3 žvaigždučių priežastis
Nesulaukiu kada atnaujins! Atsibodo
Žaidimas yra malonus dėl įvairių temų ir jo paprasto žaidimo eigos, tačiau SKELBIMŲ KIEKIS YRA NEREIKALINGAS IR NEPROTINGAS.
:::DDDDDD
Doodle Jump Arkády iqer
Linksmas
GG žaidimas
Viskas gerai, šiek tiek nuobodu.
vis dar puikus laiko žudikas, esu šiek tiek apmaudu, kad jis buvo paskelbtas iš naujo ar pan
Siūlau ati, nes tikrai įdomus žaidimas.
Suprantu, kad reikia skelbimų, ir man visiškai patinka šis žaidimas, bet skelbimas po kiekvieno mirties labai erzina. Aš vėl turėsiu ištrinti. Gaila
Suprantu, kad žaidimo kūrėjas turėtų užsidirbti pinigų, bet žaidimo linksmybės neturi sunaikinti labai ilgais skelbimais.
Nuostabus būdas užmušti laiką, tu gali žaisti tuhus valandų valandas ir net to nežinai. Nuobodu tik šiukšlinau, kol atradau papuoštą logotipą. Manau, kad turėtumėte atsisiųsti.
Geras žaidimas. Man patinka žaisti. Nors skelbimai kartais per daug erzina.
Nuostabus žaidimas