Post by sinthirssintiochlor on Feb 16, 2022 1:31:12 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arrow War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arrow War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje wiele kryształów ▞▞▞
▞▞▞ Arrow War 2022 version ▞▞▞
Całkiem cholernie dobrze?
Arrow War Rol Oyunu vac
Uwielbiam strzały, ale jak dotarłem do etapu 20 i nic nie oszczędzało, więc jestem z tego powodu zdenerwowany i to bardzo przygnębiające, co spowodowało powrót do etapu 11, więc jest jak druga w nocy i jest to właściwa klacz dla społeczeństwa
.Gra jest zajebista
Gra ma problemy z zapisem
Wymuszone 5-sekundowe dodawanie, podczas gdy masz normalne oferty dodawania, to duży nono
Doszedłem do poziomu 800, miałem TONĘ ulepszeń, kończyłem nagrody dnia 60, a potem kupiłem ten nowy telefon. Gra nie ładowała się na moim S21 poza ekranem początkowym, a następnie zawieszała się i musiała wymusić zamknięcie. Zrestartowałem telefon, wyczyściłem pamięć podręczną, nie - nie zadziała. ODINSTALOWANIE URUCHAMIA GRĘ NA DZIEŃ 1. Gotowe.
Edycja: Wciąż nieźle, ale możesz użyć drobiazgów, które mogą uczynić go lepszym, takich jak automatyczny starter do lochów lub jeśli chcesz szybko ominąć fale, tak jak automatycznie uruchamia poziom za ciebie, a w ustawieniach możesz zmienić szybkość licznika przed uruchamia również automatyczne utrwalanie strzał i run, ponieważ samo łączenie ich wszystkich zajmuje dość czasu, a wiem, jak długie i trudne jest tworzenie aktualizacji kodu, aby trening gry był taki sam, więc nie spiesz się z tym
To wystarczy na relaks?
Dobra gra aktualizacyjna
Kiedy wychodzę z gry, nie zapisuję, jak to naprawić?
Fajna gra to zabicia czasu
Grałem przez 30 sekund i odinstalowałem tę okropną grę
Urocza gra, ale robi się trochę monotonna.
Próbuje narzucić się na mój Dysk Google. Nie pozwolę mi grać bez tego.
Mam te gry:)
W porządku
To fajna gra, ale trudno jest szybko się rozwijać.
Kiedy zajdziesz naprawdę daleko, to już nie jest zabawne
Nawet nawet bardzo ciężka jest ta gra.
To jest fajne
animacja jest taka tandetna, ale mi się podoba XD
Naprawdę dobra gra, ale trzeba z nią więcej zrobić, tak jak nie ma wiele do zrobienia, chociaż jest dużo zabawy, dobry lob na zrobienie świetnej, ale znowu chciałbym, żeby było więcej do zrobienia w tym wszystkim, jest to świetna gra
Arrow War ایفای نقش ztap
Nie jest źle, po prostu nie jest niesamowite.
Zabawne, ale boję się, że jak tylko skończę przeglądanie, dostanę stonewalls?
Arrow War பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் uvm
Jest całkiem przyzwoity. Czuje się trochę dziwnie i nie wszystko jest przetłumaczone, ale ehh wydaje się, że to dobra gra dla zabicia czasu
Podoba mi się ta gra, jest uzależniająca, ale brak opcji powoduje, że wychodzę z gry w kilka dni po jej uruchomieniu, czy tak trudno jest przejść do następnego etapu na normalnej mapie? Czy trudno jest powtórzyć tę mapę x2 x5 lub x10 na lochu portalu lub w piekielnej wieży? Myślę, że najbardziej przechylającym jest dla mnie fakt, że nie ma automatycznego wyboru ani łatwego lub szybkiego wyboru przy ulepszaniu klejnotów do broni lub łatwego i szybkiego sposobu na awansowanie i ewolucję broni -.- i to pochodzi od faceta, który maksymalizował się wszystko!!!!
Naprawdę dobra gra, nie ma wielu reklam i bardzo fajna gra
bardzo zabawne i fajne.
Bardzo jedna z najgorszych gier
Najlepsza gra obronna
Świetna gra. Każdy powinien spróbować raz. Biorąc pod uwagę niską ocenę, po osiągnięciu punktu nie możesz przejść bez zakupu.
Ta gra jest niesamowita.
Tak, w porządku
To dobrze jak mój kanał DogeShiba
Dobra gra Nie mogę pobrać gry, ale myślę, że to mój telefon, więc
Zgrabna gra. Mogłoby być lepiej dzięki lepszym typom zaklęć, ale poza tym całkiem nieźle.
Gra była fajna na początku, ale zaczęła mieć poważne usterki i miała teraz 2 dni z rzędu, w których nie resetowała żadnych codziennych zadań i nie dawała żadnych zasobów. Dopóki to nie zostanie naprawione, gra ma co najwyżej 2 gwiazdki, ponieważ ma to negatywny wpływ na grę.
Bardzo fajna gra
Uwielbiam to po prostu KOCHAM ITTTT!!!! Plus żadnych reklam, z wyjątkiem samego początku i kiedy chcesz uzyskać określone rzeczy 5 gwiazdek i więcej🤗
Reklamy wymuszone. Whiney pop-upy błagające „oceń nas, oceń nas!”
Gram na poziomie 10 w kółko, ale lubię to
Ok, powinieneś to zrobić, więc kupujesz dodatkowych łuczników
Cały tekst nie jest nawet w tym samym języku. Zły samouczek też
Zainwestuj trochę czasu, a potem zainwestuj pieniądze, aby móc przejść
Polecam
PUBG MOBILE: Aftermath Acțiune oipp
To dobra gra, ale przydałoby się trochę drobiazgów
Bardzo mi się podoba i jest naprawdę dobry
Fajna gra
Jeśli mógłbyś wprowadzić jakieś późniejsze ustawienia gry, myślę, że poprawiłoby to rozgrywkę, na przykład wielokrotne atakowanie lochów naraz X2 X5 X8 X10, dzięki czemu możesz spędzać więcej czasu na uderzaniu fal i ulepszaniu nagród dziennych / tygodniowych / miesięcznych w zależności od poziomu tronu, więc skaluj z rozgrywką i być może obszarem testowym, aby zobaczyć, które strzały działają najlepiej